Homepage

"Atelier gesloten, wel workshops"


Beste leerlingen en schildervrienden..

De atelierruimte  is leeg, maar de workshops gaan door!

Per 1 April ben ik uit het te kleine pandje op de P.K.Drossaartstraat  gegaan.

Vanaf nu kunt u zich opgeven voor een Bob Ross of Gary Jenkins workshop middag. U komt dan op een lijst. De workshops zullen op een andere locatie dichtbij het oude adres worden gegeven.
Het is wel een must dat ik minimaal 4 leerlingen zal moeten hebben voor een workshop , daar ik een ruimte zal moeten huren. Komt u met uw eigen clubje ..altijd beter.

Er zullen  vooraf geplande dagen en schilderijen te zien zijn op de website agenda. Met het adres waar de workshop gegeven zal worden.

In de workshop besluiten wij tezamen uit 3 schilderijen welke wij gaan schilderen in de workshop.
De meeste stemmen gelden , maar dat zal niet moeilijk zijn. Ik zal weer mee schilderen zoals gewoonlijk , dus we zullen allen hetzelfde beeld moeten maken, deze wordt altijd anders bij iedereen. Het gaat tenslotte om de techniek.

Natuurlijk kunt u ook een schilderij op verzoek maken. Of een andere techniek, zoals Fresco of portret les.

Op dinsdagochtenden tussen 10:30-12:30 uur zijn er nog steeds de vrije schilderworkshops. U kunt maken wat u wilt onder begeleiding. Zie de knop vrije schilderlessen. Op de woensdagochtend kan ik nog leerlingen plaatsen.

Heeft u een feestje bij u thuis in een zaaltje of kantine, dan komen wij graag daar ook naar toe om les te geven. Wij rekenen alleen reiskosten buiten Vlaardingen.

Hopelijk tot ziens..een nieuw avontuur!

Nelie

 

 


© 2016 Nelie Meininger / Studio Fatamorgana.